WERKGEBIED

Parket schuren

Wij kunnen vakkundig uw parket schuren

Bent u van plan uw parket te laten schuren? RoosParket is uw specialist in vloeren en het schuren van uw parketvloer.

Voorafgaand horen wij graag wat uw wensen zijn. Wij kunnen voor elke soort parket een passende oplossing bieden en denken met u mee. 

Wilt u uw parket alleen laten schuren of gaat u toch voor een complete parketvloer renovatie? Wat uw wensen ook zijn, RoosParket is u graag van dienst.

Parketvloer renovatie

Uw parket laten schuren, behoudt haar schoonheid

Wanneer u een parketvloer heeft, bent u vast overtuigd van de mooie uitstraling die deze vloer uw woning geeft.
Parket is een natuurlijk product, duurzaam en gaat hierdoor lang mee. Toch is regelmatig onderhoud wel een vereiste. Uw parket regelmatig laten schuren, zorgt ervoor dat uw vloer haar schoonheid blijft behouden. Beschadigingen zullen dan niet snel intreden. Wij hebben over de jaren veel kennis en ervaring mogen opdoen, waardoor wij precies weten hoe wij uw parket zo optimaal mogelijk kunnen schuren. Laat ons uw parket na het schuren ook afwerken met lak, olie of een coating. Kies ons voor uw complete parketvloer renovatie en zie hoe krassen en vlekken voorgoed verleden tijd worden. Zet ons vandaag nog in om uw parket effectief te schuren!
Parket renovatie Huissen

Dit doen wij wanneer wij uw parket schuren

Wilt u dat wij uw parket vakkundig schuren?

Dan maakt u hiermee een goede keuze. U kunt erop rekenen dat wij zorgvuldig aan de slag gaan, zodat uw parket straks weer zo goed als nieuw is. Hiervoor zetten wij onze speciale schuurmachines in. Deze zorgen ervoor dat uw parket glad en stofvrij wordt.

Wij kunnen na het schuren eveneens zorgen voor de juiste afwerking. Dit is zelfs aan te raden, omdat u door een afwerking te kiezen beschadigingen in de toekomst voorkomt.

Ook kunnen wij uw parket oliën met eventueel kleurolie, lakken of voorzien van een coating. Dit is afhankelijk van welke soort vloer u bezit en wat u van ons wenst. Wat kunnen wij bij de afwerking van uw parket voor u betekenen? Laat ons uw parket schuren en ervoor zorgen dat deze nog jarenlang meegaat!

Laat ons vandaag nog voor u aan de slag gaan

Wenst u dat wij bij u langskomen om uw parket grondig te schuren?
Benader ons dan vandaag nog voor een kennismakingsgesprek, waarbij wij uw wensen bespreken. Heeft u nog overige vragen? Bel ons ook dan via 06-33020531 of stuur een e-mail naar info@roosparket.nl. RoosParket komt graag bij u langs om uw parket te schuren en van een vakkundige afwerking te voorzien!

Wilt u ook een beschermde gelakte vloer die jarenlang meegaat?

Neem nu contact met ons op voor gratis advies en een vrijblijvend gesprek.