WERKGEBIED

Parketvloer renoveren

Laat ons uw parketvloer onder handen nemen

Is het tijd voor een parketvloer renovatie?
Laat vloerspecialist RoosParket uw parketvloer vakkundig renoveren. Wij zorgen er graag voor dat onze diensten perfect passen bij uw wensen en budget. Als wij voor u aan de slag gaan, dan zetten wij uw wensen centraal. Maak daarom een afspraak met ons voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Wij luisteren dan aandachtig naar uw voorkeuren en vertellen u graag meer over het renoveren van vloeren. Zo ontdekken we exact hoe wij straks uw parketvloer kunnen renoveren.
Parket renovatie Bemmel

Waarom het renoveren van een parketvloer belangrijk is

Kiezen voor houten vloeren is zeer verstandig.
Deze vloeren zijn ontzettend aantrekkelijk, zijn kwalitatief hoogstaand zijn zeer duurzaam. Immers, hout is een natuurproduct. Let wel, u dient uw vloeren regelmatig te laten renoveren, als u wilt dat deze eigenschappen behouden blijven. Wij hebben de juiste ervaring en kennis voor deze taak. Wij komen uw vloer graag schuren én op de juiste manier afwerken. Hierdoor kunnen we de complete parketvloer renovatie verzorgen. Dankzij deze volledige aanpak verhogen we de kwaliteit van uw vloer en zorgen we ervoor dat de levensduur ervan enorm verlengt. In de toekomst zal de kans op krassen, vlekken en andere gebruikssporen bovendien een stuk kleiner zijn!
Parketvloer renoveren

Het renoveren van vloeren samengevat

Als u ons uitnodigt voor een parket renovatie, dan bent u verzekerd van een complete, zorgvuldige en professionele aanpak.

Wij zorgen ervoor dat uw parket straks weer als nieuw oogt en aanvoelt. Om dit te verwezenlijken, maken we gebruik van de beste schuurmachines.

Deze machines zorgen voor een zeer kwalitatief en stofvrij resultaat. Na het schuren willen wij uw vloer graag lakken of oliën, zodat deze in het vervolg beter beschermd is. Geef aan ons door of u een specifieke kleurolie, lak of coating in gedachten heeft.

Uiteraard houden wij tijdens de parket renovatie ook goed in de gaten welke soorten lak en olie geschikt zijn voor uw soort vloer. Hierdoor bent u verzekerd van het beste resultaat.

Laat ons uw parketvloer renoveren

Is het tijd voor het uitvoerig renoveren van uw parketvloer?

Maak een afspraak met ons voor de benodigde renovatie. U bereikt ons door te bellen naar 06-33020531 of stuur een e-mail naar info@roosparket.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn qua uitstraling van uw vloer en uw budget, dan bekijken wij welke diensten van ons daar perfect bij aansluiten.

U bent bij ons aan het juiste adres als u uw parketvloer wilt laten renoveren.

Wilt u ook een beschermde gelakte vloer die jarenlang meegaat?

Neem nu contact met ons op voor gratis advies en een vrijblijvend gesprek.