WERKGEBIED

Vloerafwerking

Professionele vloerafwerking

Hebt u hulp nodig bij de afwerking van een nieuwe of bestaande vloer?

De vakmensen van Vloerspecialist RoosParket helpen u graag. Elk type vloer vraagt om een andere soort afwerking. Op basis van uw wensen en eisen kiezen wij voor u de vloerafwerking die perfect past bij zowel u als uw vloer. Of u nu een houten vloer of een parketvloer hebt, met onze professionele vloerafwerking bent u verzekerd van een vloer met een extra lange levensduur.

Voordelen van professionele vloerafwerking

Als u nog lang van uw vloer wilt genieten, is een goede vloerafwerking uitermate belangrijk.

Met een goed afgewerkte vloer voorkomt u dat er al gauw gebruikerssporen, krassen en vuil ontstaan. Vloerafwerking biedt uw vloer dus de nodige bescherming. Dit geldt vooral voor een geoliede vloerafwerking en een gelakte vloerafwerking. Naast de verhoogde levensduur bespaart u ook nog kosten op een eventuele schade die ontstaat bij een onafgewerkte vloer. Naast de praktische voordelen kunt u uw huis met de juiste vloerafwerking ook een compleet andere look geven, bijvoorbeeld wanneer u de vloer laat coaten met een kleurolie of eventueel in combinatie met een transparante lak

Vloerafwerking voor houtsoorten

Vloerafwerking voor houtsoorten

Vanwege de authentieke en natuurlijke uitstraling kiezen veel mensen voor hout als vloertype. Sommige mensen kiezen ervoor hun houten vloer onbewerkt te laten om de authentieke uitstraling te benadrukken, maar in vergelijking met andere vloertypen is hout relatief kwetsbaar. Juist om deze reden is het noodzakelijk professionele vloerafwerking uit te laten voeren bij een houten vloer. De vloer, uw huis en de ruimte waarin de vloer ligt bepalen welke vloerafwerking en methode geschikt zijn. Hieronder een kleine greep uit de soorten vloerafwerking die geschikt zijn voor een houten vloer:

Parket renovatie Huissen

Benieuwd welke vloerafwerking past bij uw huis?

Laat u gratis door ons adviseren. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.