WERKGEBIED

Houten vloer schuren

Gun uw houten vloer een kwalitatiever en langer leven

Is het nodig uw houten vloer te schuren? Schakel hiervoor vloerspecialist RoosParket in.

Wij zorgen ervoor dat onze diensten perfect bij uw wensen en budget passen. Plan vandaag nog een vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons in.

Wij zijn namelijk erg benieuwd naar uw voorkeuren. Laat ons deze koppelen aan onze diensten, zodat wij uw houten vloer straks precies zo kunnen schuren en afwerken als u wenst.

Kortom, laat ons binnenkort uw houten vloer schuren.

Parket renovatie Bemmel

Waarom het schuren van uw houten vloer moet gebeuren

Houten vloeren staan bekend om hun kwalitatieve, aantrekkelijke en duurzame karakter.
Let wel, alleen door uw vloeren regelmatig te laten schuren, blijven deze mooie eigenschappen behouden. Bij ons bent u aan het juiste adres voor deze klus. Wij volbrengen de benodigde vloerrenovatie namelijk graag van A tot Z. Zo gaan wij niet direct naar huis als wij uw vloeren geschuurd hebben, maar voorzien we deze ook nog graag van een passende vloerafwerking. Wilt u dat wij uw vloeren oliën of lakken? Uiteraard letten we zelf ook goed op welke variant het meest geschikt is voor uw vloersoort. Doordat wij met deze complete aanpak de kwaliteit en levensduur van uw parket verhogen, verlagen we de kans op krassen, vlekken en andere gebruikssporen in de toekomst enorm!
Parketvloer renovatie

Zo schuren wij een houten vloer

Als u ons uw vloeren onder handen laat nemen, bent u verzekerd van uiterst vakkundig en kwalitatief resultaat.

Uw parket ziet of voelt straks weer helemaal als nieuw. Wij kunnen u dit garanderen omdat wij enkel ervaren en bekwame specialisten in dienst hebben. Daarnaast werken wij met de beste machines. 

Als wij uw vloeren met onze schuurmachine behandelen, ontstaat een kwalitatief en stofvrij resultaat. Wij sluiten onze schuurmachines namelijk aan op een speciale stofzuiger die voorzien is van een stofdicht opvangsysteem. 

U hoeft (de meubels in) de betreffende ruimte dus niet af te dekken! Kortom, nodig ons direct uit voor die gewenste en benodigde schuurbeurt.

Schakel ons in om uw houten vloer te schuren

Mogen wij het schuren van uw houten vloer op ons nemen?
Maak dan eerst een afspraak met ons, zodat wij uw wensen perfect kunnen koppelen aan onze diensten. U bereikt ons door te bellen naar 06-33020531 of stuur een e-mail naar info@roosparket.nl. Gunt u uw parket ook een betere kwaliteit en een langere levensduur? Laat ons dan weten hoe en wanneer wij uw houten vloer mogen schuren.

Wilt u ook een beschermde gelakte vloer die jarenlang meegaat?

Neem nu contact met ons op voor gratis advies en een vrijblijvend gesprek.