WERKGEBIED

Parket renovatie Arnhem

Als het tijd is uw parketvloer te schuren in Arnhem

Bent u in Arnhem op zoek naar een specialist die uw parketvloer kan schuren of renoveren.
Een complete parketvloer renovatie ligt in de juiste handen bij de vakmensen van vloerspecialist RoosParket. Elke vloer vraagt een andere afwerking. Op basis van uw parket en wensen kiezen wij precies de juiste vloerafwerking. Is het nodig uw houten vloer te schuren? Of moeten we deze compleet renoveren? Laat ons langskomen in Arnhem voor de gewenste parket renovatie!
Parket renovatie Bemmel

Waarom het nodig is uw parket te schuren

Houten vloeren zijn ideaal. Ze zijn namelijk zeer kwalitatief, hebben een prachtige uitstraling en zijn zeer duurzaam.
Wij begrijpen heel goed waarom u voor een vloer van hout heeft gekozen. Het is een prachtig en duurzaam natuurproduct. Het geeft uw interieur direct een zekere klasse. Maar omdat het een natuurproduct is, heeft het onderhoud nodig. Zeker als er veelvuldig over gewandeld wordt, zult u zo nu en dan deze parketvloer moeten laten schuren. Door ons in Arnhem uw parket te laten schuren, zorgt u er niet alleen voor dat deze vloer weer als nieuw oogt en aanvoelt, maar voorkomt u ook nieuwe gebruikssporen, krassen en vlekken. Wij komen in Arnhem namelijk niet alleen graag uw houten vloer schuren, wij voorzien deze graag van een passende vloerafwerking.
Parket renovatie Huissen

Kies voor een complete houten vloer renovatie

De vloerafwerking die wij uw vloer bieden, zorgt voor de nodige bescherming.
Wij kunnen uw vloer lakken of oliën. Hiermee verhogen we niet alleen de levensduur van uw parket, maar zorgen we er ook voor dat de kans op schade aan uw vloer straks een stuk kleiner is. Dit voorkomt u in de toekomst vele kosten voor een grote reparatie of voor het moeten vervangen van uw houten vloer. Als wij uw parket renoveren in Arnhem, staan uw wensen bij ons voorop. Zo pakken wij, nadat wij uw parket schuren, graag precies die kleurolie, lak of coating die volledig aan uw wensen voldoet. Kortom, laat ons niet alleen uw parketvloer schuren, maar laat ons meteen uw gehele houten vloer renoveren.

Laat ons uw parketvloer schuren of renoveren in Arnhem

Bent u ervan overtuigd van de voordelen van het laten renoveren van uw houten vloer in Arnhem?
Nodig ons dan bij u uit voor die benodigde parketvloer renovatie. Wij zorgen voor een kwalitatief hoogstaand resultaat en een extra lange levensduur. U bereikt ons door te bellen naar 06-33020531 of stuur een e-mail naar info@roosparket.nl. Wij komen graag in Arnhem uw parket schuren of renoveren of een complete houten vloer renovatie verzorgen.

Wilt u ook een beschermde gelakte vloer die jarenlang meegaat?

Neem nu contact met ons op voor gratis advies en een vrijblijvend gesprek.