WERKGEBIED

Parket renovatie Nijmegen

Als het tijd is uw parketvloer te schuren in Nijmegen

Zoekt u in Nijmegen naar een bedrijf dat uw parketvloer kan schuren of renoveren?

Benader vloerspecialist RoosParket voor een vakkundige en complete parketvloer renovatie. Wij weten precies welke afwerking bij welke houten vloer past. We bepalen de soort vloerafwerking bovendien niet alleen op uw parket maar ook op uw wensen.

Kortom, is het nu toch echt tijd uw houten vloer te schuren? Of mogen wij deze volledig renoveren? Nodig ons uit in Nijmegen, dan verzorgen wij de benodigde parket renovatie!

Parket renovatie Huissen

Waarom het belangrijk is uw parket te schuren

Kiezen voor een vloer van hout is een erg begrijpelijke en verstandige keus.

Hout is namelijk zeer aantrekkelijk, kwalitatief en duurzaam. Maar omdat hout een natuurproduct is, zal het regelmatig onderhouden moeten worden. Wij staan graag voor u klaar als het tijd is uw parketvloer te laten schuren. Laat u ons uw parket in Nijmegen schuren? Dan zorgen we ervoor dat uw vloer weer zo goed als nieuw aanvoelt en oogt.

Bovendien voorkomen we met onze verfijnde afwerking gebruikssporen, vlekken en krassen in de toekomst. Wanneer mogen wij langskomen in Nijmegen om uw houten vloer te schuren en van een passende vloerafwerking voorzien?

Parketvloer renovatie Lunteren

Schakel ons in voor een complete houten vloer renovatie

Met onze vloerafwerking kunnen wij uw vloer een optimale bescherming bieden.

Afhankelijk van uw houten vloer in Nijmegen en wensen kunnen wij deze lakken of oliën. Deze afwerking verhoogt de levensduur van uw parket in Nijmegen en vermindert de kans op schade aan uw vloer in de toekomst. Zo voorkomt u dat u straks uw houten vloer moet vervangen of dat er een grote en daarmee dure reparatie nodig is. Uw wensen staan bij ons voorop als wij uw parket renoveren in Nijmegen.

Zo zorgen wij ervoor de juiste kleurolie, lak of coating te gebruiken, nadat wij uw parket hebben mogen schuren. Kortom, wij komen graag niet alleen uw parketvloer schuren, maar kunnen uw gehele houten vloer renoveren als u wenst.

Laat ons uw parketvloer schuren of renoveren in Nijmegen

Wilt u ook profiteren van vele voordelen door uw houten vloer te laten renoveren in Nijmegen?
Schakel onze specialisten dan in voor een vakkundige parketvloer renovatie. Wij staan garant voor een kwalitatief hoogstaand resultaat en een extra lange levensduur. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-33020531 of stuur een e-mail naar info@roosparket.nl. Laat ons in Nijmegen een complete houten vloer renovatie verzorgen of uw parket schuren of renoveren.

Wilt u ook een beschermde gelakte vloer die jarenlang meegaat?

Neem nu contact met ons op voor gratis advies en een vrijblijvend gesprek.