WERKGEBIED

Parket renovatie Beuningen

Laat ons uw parketvloer in Beuningen schuren

Benader vloerspecialist RoosParket als u in Beuningen uw parketvloer wilt laten schuren of renoveren.

Wij zijn uw partner voor die benodigde parketvloer renovatie. Nadat wij uw vloer geschuurd hebben, voorzien we deze graag meteen van een goede afwerking. Welke vloerafwerking dit wordt, hangt af van uw wensen en het soort parket.

Wilt u dat wij uw houten vloer schuren? Of bent u benieuwd naar hoe wij vloeren renoveren? Maak een afspraak met ons voor een parket renovatie in Beuningen! 

Parketvloer renovatie

Om deze reden is het belangrijk uw parket te laten schuren

Hout is een natuurproduct. Dit maakt het heel mooi, duurzaam en kwalitatief, maar ook behoeftig aan regelmatig onderhoud.

Wij hebben de juiste kennis en ervaring in het onderhouden van vloeren. Als u ons uw parketvloer laat schuren, dan verlengen we de levensduur en verhogen we de kwaliteit ervan. Zodra wij in Beuningen verschijnen, gaan we eerst uw parket schuren. Het aanbrengen van een passende vloerafwerking, doen we nadat we uw houten vloer schuren in Beuningen.

Beide stappen zorgen ervoor dat krassen, vlekken en andere gebruikssporen in de toekomst een stuk minder snel zullen ontstaan.

Parket renovatie Huissen

Maak van ons uw partner voor een houten vloer renovatie

Een vloerafwerking kan in verschillende vormen aangebracht worden.

Welke bescherming kiest u voor uw houten vloeren in Beuningen? Wij kunnen uw vloer oliën of lakken als wij uw parket renoveren. Omdat uw wensen bij ons voorop staan, brengen we graag precies die lak, coating of kleurolie aan die uw voorkeur draagt. Uiteraard letten we ook goed op welke variant het meest geschikt is voor uw parket na het schuren.
Wij zorgen ervoor dat uw parket langer in een betere kwaliteit blijft. Het uitvoerig laten repareren of zelfs vervangen van uw houten vloer is daardoor niet zomaar nodig in de toekomst.

Laat ons weten wanneer wij uw houten vloer mogen renoveren of uw parketvloer mogen schuren.

Schakel ons in om uw parketvloer te renoveren in Beuningen

Wilt u uw houten vloer in Beuningen laten renoveren door vakkundige specialisten?
Laat ons langskomen bij uw woning of bedrijfspand voor een volledige parketvloer renovatie. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 06-33020531 of stuur een e-mail naar info@roosparket.nl. Uw parket laten schuren of renoveren door ons, betekent dat u uw vloeren weer voor zeer lange tijd in topkwaliteit meegaan. Kortom, wanneer mogen wij langskomen in Beuningen voor die gewenste houten vloer renovatie?

Wilt u ook een beschermde gelakte vloer die jarenlang meegaat?

Neem nu contact met ons op voor gratis advies en een vrijblijvend gesprek.