WERKGEBIED

Parket renovatie Ede

Als het in Ede tijd is uw parketvloer te schuren

Wilt u vanuit Ede in contact komen met een bedrijf dat uw parketvloer kan schuren of renoveren?

Schakel vloerspecialist RoosParket in voor een volwaardige parketvloer renovatie. Bij elke vloer weten wij de juiste afwerking te vinden. De vloerafwerking die we uiteindelijk kiezen, is gebaseerd op uw soort parket én uiteraard uw wensen.

Wilt u dat wij uw houten vloer schuren op een bepaalde manier? Of wilt u dat wij deze compleet renoveren? Laat ons weten voor wat een parket renovatie wij naar Ede mogen komen!

Parket renovatie Huissen

Waarom het belangrijk is uw parket te laten schuren

Een vloer van hout is ontzettend mooi, duurzaam en kwalitatief, maar behoeft ook het nodige onderhoud.

Het is immers een natuurproduct. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen, lakken, oliën, onderhouden en afwerken van dit soort vloeren. Wilt u dat wij uw parketvloer komen schuren? Nodig ons dan bij u uit in Ede.

Nadat wij uw parket vakkundig schuren, voelt en oogt uw vloer weer zo goed als nieuw. En we zorgen ervoor dat nieuwe gebruikssporen, krassen en vlekken voorkomen worden. Als wij uw houten vloer schuren in Ede, voorzien wij deze namelijk ook van een passende vloerafwerking.

Parketvloer renovatie Ede

Dit maakt van ons uw partner voor een houten vloer renovatie

Wilt u uw vloer optimaal beschermen?

Vraag ons dan om een passende vloerafwerking. Laat ons weten of wij uw vloer mogen lakken of oliën. Welke afwerking u ook kiest, uw parket krijgt een langere levensduur en een hogere kwaliteit na onze klus. Dit verkleint de kans op een grote reparatie of zelfs het moeten vervangen van uw houten vloer enorm. Uw wensen staan bij ons centraal als wij uw parket renoveren in Ede.

Laat ons weten welke lak, coating of kleurolie u wenst, zodat wij uw parket na het schuren hiermee kunnen afwerken. Kortom, wij kunnen veel meer dan alleen uw parketvloer schuren. Laat ons uw houten vloer meteen renoveren!

Laat ons in Ede uw parketvloer schuren of renoveren

Wilt u dat onze specialisten uw houten vloer komen renoveren in Ede?
Maak dan een afspraak met ons voor een complete parketvloer renovatie. Wij gaan zeer vakkundig te werk en leveren altijd een kwalitatief hoogstaand resultaat op. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-33020531 of stuur een e-mail naar info@roosparket.nl. Wij rijden graag naar Ede voor het verzorgen van een complete houten vloer renovatie of om uw parket te schuren of te renoveren.

Wilt u ook een beschermde gelakte vloer die jarenlang meegaat?

Neem nu contact met ons op voor gratis advies en een vrijblijvend gesprek.