WERKGEBIED

Parket renovatie Druten

Uw vloerspecialist in Druten voor uw parket renovatie

RoosParket is uw ervaren vloerspecialist in Druten indien u uw houten vloer wilt laten schuren of renoveren.
Zet ons in voor een complete parketvloer renovatie of kies ervoor uw parket te laten schuren en van de juiste afwerking te voorzien. Kies ervoor uw parketvloer optimaal te beschermen met onze lak of olie. Wat voor soort parket heeft u? En wat wenst u voor uw afwerking? Laat ons uw wensen weten, zodat wij uw houten vloer kunnen schuren of renoveren. Benader ons vanuit Druten voor een afspraak en laat ons uw parket renovatie op ons nemen!
Parket renovatie Bemmel

Uw houten vloer laten schuren is van groot belang

Wist u dat u uw parket in Druten regelmatig dient te onderhouden?
Zo blijft uw parketvloer haar optimale staat behouden. Onze specialisten weten exact hoe zij uw houten vloer moeten schuren en afwerken. Wanneer u ervoor kiest ons in te zetten, zullen wij eerst uw parketvloer schuren. Vervolgens kiezen wij in overleg met u voor de juiste vloerafwerking. Onze vloerafwerking zorgt er namelijk voor dat vlekken en krassen zich niet snel meer voor zullen doen op uw parketvloer. Ook benieuwd naar hoe wij de afwerking van uw parket verzorgen? Neem contact op met onze adviseur voor meer informatie.
Parket renovatie Huissen

Uw houten vloer renovatie volledig verzorgd

Wist u dat wij op verschillende manieren de afwerking van uw parketvloer kunnen verzorgen?

Kies ervoor om uw vloer in Druten te laten oliën of lakken wanneer wij uw parket geheel renoveren.

Wij horen graag wat uw wensen zijn voor de afwerking van uw houten vloer.

Laat ons met u meedenken over de juiste coating, lak of kleurolie voor uw parketvloer. Elke houten vloer is immers anders en behoeft een andere afwerking. Uw parketvloer schuren zorgt voor een langere levensduur van uw houten vloer. Laat ons indien gewenst uw houten vloer geheel renoveren.

Zo kunt u straks weer optimaal van uw parketvloer in Druten genieten!

Laat ons vandaag nog uw parketvloer in Druten renoveren

Bent u van plan uw houten vloer te renoveren in Druten en wenst u dit aan ons over te laten?
Wij komen graag bij u langs om uw parket te schuren en van de juiste vloerafwerking te voorzien. Benader ons vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via 06-33020531 of stuur een e-mail naar info@roosparket.nl. Laat u ons uw parketvloer schuren, dan garanderen wij u dat uw houten vloer in Druten nog lang mee zal gaan!

Wilt u ook een beschermde gelakte vloer die jarenlang meegaat?

Neem nu contact met ons op voor gratis advies en een vrijblijvend gesprek.