WERKGEBIED

Parket renovatie

Wij verzorgen uw volledige parketrenovatie

Wilt u een parketrenovatie laten verrichten?
RoosParket kan uw parket vakkundig renoveren.

Wij zijn gespecialiseerd in het schuren, renoveren en afwerken van vloeren. Laat ons weten wat u van ons wenst, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Wenst u uw parket door ons te laten schuren gedurende de parketrenovatie? Dan gaan wij uiterst vakkundig te werk. Wij bieden u vakwerk van topkwaliteit. Kies er vandaag nog voor uw parket te laten renoveren door RoosParket!

Parket renovatie Huissen

Het belang van een tijdige parket renovatie

Uw houten vloer is weliswaar een prachtig duurzaam product, maar wist u dat u uw parket regelmatig moet renoveren?
Parket gaat lang mee, maar uw parket laten renoveren voorkomt beschadigingen. Haar mooie staat blijft behouden door de keuze voor tijdig onderhoud. Met onze jarenlange kennis en ervaring, kunnen wij uw parket perfect renoveren en afwerken. Kies voor onze hoogwaardige lak, olie, coating of laat uw hout bewerken met onze kleurolie. Door voor onze parket renovatie te kiezen, kunt u ervan op aan dat u de komende tijd geen krassen en beschadigingen meer zult aantreffen op uw houten vloer. Vraag onze adviseur om meer informatie omtrent hoe wij uw parket renoveren!
Parket renovatie Bemmel

Wanneer wij uw parket renoveren

Mogen wij uw parket renovatie geheel verzorgen?

Dan komen wij graag bij u langs om uw vloer te bekijken. Wij gaan zorgvuldig aan de slag en zorgen ervoor dat uw parket straks weer een geheel nieuwe uitstraling heeft. Dit doen wij onder andere door het inzetten van onze speciale schuurmachines. Deze schuren uw houten vloer met als resultaat een stofvrij en glad parket. Ook kunnen wij na het schuren zorgen voor de juiste afwerking.

Dit raden wij u zelfs aan, want een goede afwerking voorkomt dat beschadigingen opnieuw zullen intreden. Laat ons uw parket oliën met onze kleurolie, lakken of een coating geven. De beste keuze ligt aan de soort vloer dat u bezit. Nodig ons vandaag nog bij u uit voor een complete parket renovatie!

Zet ons in voor uw parket renovatie

Mogen wij bij u langskomen om uw parket te renoveren?

Maak dan vandaag nog een afspraak met ons, zodat wij uw vloer goed kunnen bekijken. Heeft u nog vragen omtrent onze diensten? Neem contact op via 06-33020531 of stuur een e-mail naar info@roosparket.nl. Leg uw parket renovatie in handen van RoosParket!

Wilt u ook een beschermde gelakte vloer die jarenlang meegaat?

Neem nu contact met ons op voor gratis advies en een vrijblijvend gesprek.