WERKGEBIED

Parket renovatie Oss

Laat ons uw parketvloer in Oss schuren of renoveren

Bent u in Oss van plan uw parketvloer te laten schuren of renoveren?
RoosParket is uw betrouwbare vloerspecialist. Zet ons in voor een complete parketvloer renovatie of laat ons uw houten vloer schuren en netjes afwerken. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw vloerafwerking. Wilt u uw houten vloer na het schuren laten oliën of lakken? Wij hebben diverse soorten lak van hoogwaardige kwaliteit in ons assortiment. Of wenst u dat wij uw parket geheel renoveren? Ook hiervoor kunt u vanuit Oss contact met ons opnemen.
Parket renovatie Huissen

Uw houten vloer in Oss laten schuren en afwerken

Een houten vloer is vrij kwetsbaar en dient regelmatig onderhouden te worden

Door in Oss uw parketvloer te schuren, verdwijnen beschadigingen als sneeuw de zon. Ook wordt de levensduur van uw houten vloer aanzienlijk verlengd. Wij denken graag met u mee over een passende afwerking van uw parketvloer. Laat ons uw houten vloer lakken, zodat de toplaag uw vloer optimaal beschermt. Kies hierbij voor het oliën van uw houten vloeren of kies voor onze kleurolie. Door onze afwerking zulle beschadigingen zoals krassen of vlekken niet gauw meer op uw houten vloer verschijnen. Wenst een totale parketrenovatie? Zet ons dan vandaag nog in vanuit Oss!

Parket renovatie Bemmel

Kies ons voor uw complete houten vloer renovatie

Wist u dat de juiste vloerafwerking uw parketvloer meer bescherming biedt?

U kunt kiezen voor een afwerking met lak of olie. Ga voor onze coating, kleurolie of lak indien u uw houten vloer optimaal wenst te beschermen. Een parketvloer is vrij kwetsbaar in tegenstelling tot andere vloertypen, omdat parket van natuurlijk materiaal gemaakt wordt. Door uw houten vloer na het schuren van de juiste afwerking te voorzien, blijft deze lang in goede staat. Kiest u er niet voor uw houten vloeren af te werken, dan loopt u een groot risico op beschadigingen in de toekomst. Laat ons daarom uw parketvloer oliën of lakken in Oss, of zet ons in om uw houten vloer te renoveren!

Maak een afspraak om uw parketvloer te laten renoveren

Wenst u gebruik te maken van onze service en uw parketvloer renovatie in Oss aan ons over te laten?
Wij kunnen uw houten vloer schuren en afwerken op een vakkundige manier. Wij garanderen u enkel kwaliteit wanneer wij uw parket renoveren. Benader ons via 06-33020531 of stuur een e-mail naar info@roosparket.nl. Zet ons vandaag nog in om uw parket in Oss te renoveren, te schuren of van de juist afwerking te voorzien!

Wilt u ook een beschermde gelakte vloer die jarenlang meegaat?

Neem nu contact met ons op voor gratis advies en een vrijblijvend gesprek.