WERKGEBIED

Parket renovatie Wageningen

Nodig ons in Wageningen uit om uw parketvloer te schuren

Bij vloerspecialist RoosParket bent u aan het juiste adres als het in Wageningen tijd is uw parketvloer te laten schuren of renoveren.

Ook als er behoefte is aan een complete parketvloer renovatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken houten vloeren in Wageningen weer als nieuw.

Uiteraard voorzien we uw vloer ook graag van de juiste afwerking. Maak ons deelgenoot van uw wensen voor uw parket. Dan zorgen wij voor de juiste behandeling en vloerafwerking.

Kortom, is het tijd uw houten vloer te schuren of te renoveren? Nodig ons dan bij u uit in Wageningen voor die benodigde parket renovatie!

Parket renovatie Wageningen

Laat ons uw parket schuren én afwerken

Een vloer van hout is niet alleen zeer kwalitatief en aantrekkelijk, maar ook duurzaam.

Het is namelijk een natuurproduct. Let wel, u houdt uw vloeren alleen in deze topkwaliteit, als u uw houten vloeren regelmatig laat onderhouden. Nodig ons bij u uit om uw parketvloer professioneel te schuren. Hiermee verlengen we de levensduur en verhogen we de kwaliteit ervan. Schakelt u ons in in Wageningen? Dan zullen we eerst uw houten vloer schuren.

Onze volgende stap betreft het aanbrengen van de juiste vloerafwerking. Wij verkleinen de kans op vlekken, krassen en andere gebruikssporen in de toekomst enorm, doordat wij uw houten vloeren zowel schuren als afwerken.

Parketvloer renovatie wageningen

Dit maakt van ons uw partner voor de houten vloer renovatie

Als wij uw parket renoveren, staan uw wensen bij ons centraal.

Mogen wij uw vloeren in Wageningen oliën of lakken? Laat ons dan weten of u een voorkeur heeft voor een bepaalde coating, lak of kleurolie.

Hoe we uw parket uiteindelijk schuren en afwerken, bepalen we aan de hand van het soort parket en uw wensen Deze complete aanpak zorgt ervoor dat uw vloer in de toekomst niet zomaar gerepareerd of vervangen moet worden.

Wij houden uw houten vloer graag in optimale staat. Kortom, maak een afspraak met ons in Wageningen, zodat wij uw houten vloer kunnen renoveren of uw parketvloer kunnen schuren.

Schakel ons in Wageningen in om uw parketvloer te renoveren

Wilt u onze vakkundige specialisten in Wageningen uitnodigen, zodat wij uw houten vloer kunnen renoveren?
Wij gaan dusdanig uitvoerig te werk, dat we kunnen spreken over een complete parketvloer renovatie. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 06-33020531 of stuur een e-mail naar info@roosparket.nl. Door ons uw parket te laten schuren of renoveren, blijven uw vloeren langer in topkwaliteit. Kortom, wij horen graag wanneer wij naar Wageningen mogen komen voor de houten vloer renovatie.

Wilt u ook een beschermde gelakte vloer die jarenlang meegaat?

Neem nu contact met ons op voor gratis advies en een vrijblijvend gesprek.