WERKGEBIED

Parket renovatie Wijchen

Nodig ons uit om uw parketvloer in Wijchen te schuren

Vloerspecialist RoosParket renoveert uw parket in Wijchen

Wij verrichten graag en vakkundig de gewenste parketvloer renovatie. Hebben wij uw vloer volledig geschuurd? Dan verzorgen we ook meteen de afwerking.

Wij bekijken het parket grondig en luisteren aandachtig naar uw wensen om de juiste soort vloerafwerking te kiezen. Kortom, als het nodig is uw houten vloer te schuren of te renoveren, schakel ons dan in. Wij verrichten graag de renovatie van uw parket in Wijchen

Parket renovatie Huissen

Om deze reden is het belangrijk uw parket te laten schuren

Omdat hout een natuurproduct is, is het heel duurzaam, aantrekkelijk en kwalitatief.
Maar ook levend en daarmee kwetsbaar. Vloeren van hout dienen daardoor regelmatig onderhouden te worden. Wij kunnen uw parketvloer professioneel schuren. Hiermee verhogen we de kwaliteit ervan en verlengen we de levensduur. Uw houten vloer schuren is onze eerste stap als we bij u arriveren in Wijchen. Daarna brengen we de gewenste vloerafwerking aan. Doordat wij uw parket zo grondig schuren en afwerken, verkleinen we de kans op vlekken, krassen en andere gebruikssporen in de toekomst enorm.
Parket renovatie Huissen

Laat ons de houten vloer renovatie verzorgen

Als u ons uw parket laat renoveren, dan zetten wij uw wensen centraal.

Zo bespreken wij uitvoerig met u welke vloerafwerking gewenst is. Wilt u dat wij uw vloer in Wijchen oliën of lakken? En heeft u dan nog een specifieke voorkeur voor een bepaalde lak, coating of kleurolie? Welke variant we uiteindelijk gebruiken bepalen we aan de hand van uw wensen en aan het soort parket dat we schuren. Bij het ene parket past een bepaalde lak of olie namelijk beter bij de andere. Dankzij deze zorgvuldige afwerking, hoeft u uw vloer in de toekomst niet snel compleet te laten repareren of vervangen.

Wij zorgen ervoor dat uw houten vloer in optimale staat blijft. Kortom, nodig ons nu direct uit om uw houten vloer in Wijchen te renoveren of uw parketvloer te schuren.

Schakel ons in om uw parketvloer te renoveren in Wijchen

Mogen onze vakkundige specialisten in Wijchen uw houten vloer renoveren?
Wij bezitten de juiste kennis en ervaring voor een volledige parketvloer renovatie. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 06-33020531 of stuur een e-mail naar info@roosparket.nl. Als u ons uw parket laat schuren of renoveren, houdt u uw vloeren langer in topkwaliteit. Kortom, geef aan ons door wanneer u ons wenst in Wijchen voor de houten vloer renovatie.

Wilt u ook een beschermde gelakte vloer die jarenlang meegaat?

Neem nu contact met ons op voor gratis advies en een vrijblijvend gesprek.