WERKGEBIED

Parketvloer schuren

Gun uw parketvloer een langer en kwalitatiever leven

Wilt u uw parketvloer laten schuren? Maak dan een afspraak met vloerspecialist RoosParket.

Wij bieden precies de diensten aan die naadloos aansluiten bij uw wensen en budget. Bovendien staan bij ons uw wensen centraal.

Zo plannen we graag eerst een vrijblijvend oriëntatiegesprek met u in, zodat wij uw voorkeuren voor uw parketvloer kunnen koppelen aan onze diensten in het schuren en afwerken van vloeren. Kortom, schakel ons in als u uw parketvloer wilt laten schuren.

Parket renovatie Bemmel

Waarom het schuren van uw parketvloer belangrijk is

Houten vloeren zijn ideaal. Ze zijn namelijk zeer kwalitatief, hebben een prachtige uitstraling en zijn zeer duurzaam.
Let wel, deze mooie eigenschappen behouden ze alleen als u uw vloeren regelmatig laat schuren. Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring voor deze klus. Als u ons inschakelt, spreken we al snel van een volledige vloerrenovatie. Wij zorgen namelijk voor een compleet resultaat. Nadat wij uw vloer geschuurd hebben, zullen wij deze voorzien van de juiste vloerafwerking. Denk aan het oliën of lakken van uw vloer. Hiermee verhogen we niet alleen de kwaliteit van uw vloer, maar verlengen we ook de levensduur ervan. En we verlagen de kans op krassen, vlekken en andere gebruikssporen in de toekomst!
Parket renovatie Huissen

Zo schuren wij een parketvloer

Als wij uw vloer mogen voorzien van een grondige schuurbeurt, gaan we uiterst zorgvuldig en professioneel te werk.

Zo zorgen wij ervoor dat uw parket er straks weer als nieuw uitziet. Om dit voor elkaar te krijgen, gebruiken wij de beste machines. Hierdoor kunnen wij de klus niet alleen snel klaren, maar ook zeer vakkundig. Met een vloer in topkwaliteit als resultaat.

Fijn om te weten, is dat wij gegarandeerd stofvrij te werk gaan. Onze schuurmachines zijn namelijk aangesloten op een stofzuiger. Deze vangt het eventuele stof direct op in een speciaal stofdicht opvangsysteem. Groot voordeel hieraan is dat u (de meubels in) uw woonkamer, slaapkamer of hal niet hoeft af te dekken.

Kortom, wij ontzorgen u compleet als wij langskomen voor een schuurbeurt aan uw vloeren.

Laat ons uw parketvloer schuren

Wilt u ons inschakelen voor het schuren van uw parketvloer?

Dan gaan we graag eerst met u in gesprek om uw wensen uitvoerig door te nemen. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 06-33020531 of stuur een e-mail naar info@roosparket.nl. Nadat wij uw parket geschuurd hebben, kunt u weer jaren vooruit met een vloer in topkwaliteit. Kortom, wij horen graag hoe en wanneer wij uw parketvloer mogen schuren.

Wilt u ook een beschermde gelakte vloer die jarenlang meegaat?

Neem nu contact met ons op voor gratis advies en een vrijblijvend gesprek.